Wie zijn wij

ronaldbecker  diana_nemeton  evapieper sander_horusconsult  marijke_horusconsult  ellen_bureaudebasis

Netwerk voor Bejegening

Netwerk voor Bejegening is een samenwerkingsverband zelfstandige professionals. Sinds 2004 verzorgen zij gezamenlijk trainingen en procesbegeleiding in de zorg. Vaak op het gebied van bejegening of aanverwante onderwerpen als luisteren en verdieping in de communicatie.

diana_nemeton

Diana Braat

Diana verzorgt sinds 1992 training, coaching en procesbegeleiding voor mensen in het bedrijfsleven, op gebied van persoonlijke en professionele groei. Ze begeleidt (management)teams, leidinggevenden, specialisten en professionals, zó dat zij hun eigen en gezamenlijke doelen bereiken. De afgelopen 10 jaar werkt zij veelal in de (revalidatie)zorg, aan de ontwikkeling van vraaggerichte zorg, interdisciplinaire communicatie, resultaatgericht werken en professionele bejegening.

Van huis uit is Diana onderwijs- en ontwikkelingspsychologe. Zij is verder geschoold in en ervaren met de methodes van de Transactionele Analyse (TA), Neurolingistisch Programmeren (NLP), Systemisch Waarnemen en verschillende energetische werkwijzen. Maar bovenal werkt zij vanuit haar eigen vragen, intuïtie en nieuwsgierigheid.

Diana werkt als zelfstandige vanuit haar bureau NEMETON

sander_horusconsult

Sander van Hesteren

Sander werkt sinds 2000 als trainer, coach en counsellor. Hij is als docent o.a. verbonden aan de coachopleiding van het Europees Instituut / De Baak. Werkt sinds 18 jaar als zelfstandig ondernemer aan uiteenlopende projecten, waaronder bejegening en teamcommunicatie in de (revalidatie)zorgsector. Is in begeleiding gericht op bewustzijnsontwikkeling, samenwerking en gedeeld leiderschap.

Van huis uit is Sander bioloog. Na een periode te hebben gewerkt als adviseur natuurontwikkeling is hij zich steeds meer gaan richten op persoonlijke ontwikkeling en training. Hij heeft zich verder geschoold tot counsellor, docent en systemisch adviseur. In 2004 rondde hij de opleiding af tot Tri-Energetic counsellor bij Rickie Moore en Henry Marshall.

Sander werkt als zelfstandige vanuit zijn bureau HorusConsult.

marijke_horusconsult

Marijke Levelink

Marijke werkt als trainer, counsellor NVPA, teamcoach en klachtenbemiddelaar. Sinds 30 jaar werkzaam in de zorg (van oorsprong als verpleegkundige). Werkt sinds 10 jaar als zelfstandig ondernemer aan zelfsturing en eigen verantwoordelijkheid, vraagsturing, teamontwikkeling, begeleidt cliëntenpanels en is gericht op leren en ontwikkelen van professionals.

Marijke werkt als zelfstandige vanuit haar bureau HorusConsult.

ellen_bureaudebasis

Ellen Wierda

Ellen werkt als mediator, trainer, teamcoach  en klachtenbemiddelaar. Bemiddelt als NMI registermediator bij zaken tussen partijen en overheid en in de zorgsector. Coacht en traint sinds 10 jaar teams en professionals uit hetzelfde veld vanuit haar eigen bureau. Wordt vaak ingeschakeld bij ontevredenheid over de communicatie en bejegening. Helpt professionals en teams bij het oplossen en voorkomen van misverstanden en geeft training en advies over verwachtingsmanagement en omgaan met klachten.

 Ellen werkt als zelfstandige vanuit bedrijf Bureau De Basis.

evapieper

Eva Pieper

Eva werkt als trainer, coach en docent. Ze is onder andere verbonden aan de coachopleiding van het Europees Instituut / De Baak en de acupunctuuropleiding TCMA. Opgeleid en 20 jaar gewerkt als theaterregisseur, speldocent en dramaturg. Sinds 2006 werkzaam als coach, presentatie- en communicatietrainer, oa. in de (revalidatie)zorgsector.

Vanuit theater veel kennis van lichaamstaal en van de werking van emoties. Weet mensen te raken, te inspireren en in beweging te krijgen. De essentie van ontwikkeling en groei is voor haar het vergroten van het bewustzijn over wie je bent, hoe je relaties met anderen vormgeeft, en wat je in dit leven wilt realiseren.

Eva werkt als zelfstandige vanuit haar bureau EvaPieper.

ronaldbecker

Ronald Becker

Ronald is trainer, coach en organisatie ontwikkelaar. Hij is o.a. verbonden aan het Europees Instituut/De Baak. Geeft sinds tien jaar trainingen en workshops op het gebied van teamontwikkeling, leiderschap en communicatie.

Hij werkt in profit en non-profit sector, en begeleidde teams en individuen in diverse GGZ- instellingen. Ronald is oorspronkelijk opgeleid als dirigent/musicus, werkte jarenlang als zanger en theatermaker en ontwikkelde een eigen trainingsconcept ‘innerlijk leiderschap’ rondom de metafoor van de dirigent.

Ronald Becker wil thema’s  als creativiteit en communicatie  inbrengen en opwaarderen in organisaties. Door mensen in beweging te brengen wordt het creërend vermogen van mensen aangesproken. Vanuit deze visie is bejegening als dirigeren; behalve geven en zenden is ontvangen en faciliteren van creatie de bron van vitale bejegening.

Ronald werkt als zelfstandige vanuit zijn bureau Perstretto.